NEWLOOXS

De mooiste stoffen, de beste ontwerpen en de slimste oplossingen; dat zijn de vaste ingrediënten van iedere nieuwe New Looxs collectie. Of je nu naar het werk gaat, boodschappen doet of een dagje gaat fietsen, New Looxs maakt voor iedere fietser een tas die even zo stijlvol als praktisch is.

YEPP
Een YEPP fietszitje is een geweldige keuze om uw kind de wereld vanaf uw fiets te laten zien. Het slimme, intuïtieve ontwerp – met functies zoals snel en stevig monteren en demonteren – biedt u en uw kostbare passagier een veilig, gemakkelijk en prettig ritje. Ook voor de komende jaren, aangezien u de voetriemen en -steunen kun verstellen op de groei van uw kind.
Een fietszitje dat voldoet aan de strengste internationale veiligheidsnormenKind veilige gesp met zachte schouderpads.

ZITCOMFORT
Verder hebben we zadels te kust en te keur, van hard tot extra zacht. Wist u dat u bij ons een zadel mag proberen (bijvoorbeeld een week)? En mocht na een week blijken dat het zadel niet goed zit, dan probeert u gewoon een andere.
Om lekker te fietsen is het belangrijk dat je lekker en goed op je fiets zit. De framemaat van je fiets is de hoogte van het frame van je fiets in centimeters. Welke framemaat jij nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren: jouw binnenbeenlengte, het type fiets, verend zadel of niet. Samen berekenen we jouw framemaat.

FIETSBANDEN

En er is een grote keuze aan banden. We hebben Schwalbe, Vredestein, Continental, CST, Ruma.

Dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment, als u onze winkel bezoekt, blijkt pas hoeveel artikelen wij hebben.

KOOP JE FIETS BIJ …
Reparaties worden uitgevoerd in eigen werkplaats. We ondersteunen e-bike systemen van o.a Bosch, Shimano steps, Panasonic, Bafang, Innergy, Ion en Impulse.
We beschikken over de meest recente diagnose apparatuur.